Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rabo ClubSupport 2021 - Stem op BMX Apeldoorn

Rabo ClubSupport 2021 - Stem op BMX Apeldoorn

4 oktober 2021 8:00


Ook dit jaar doet BMX Apeldoorn weer mee aan de Rabo ClubSupport actie, welke vandaag (4 oktober) van start gaat. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank o.a. financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. 

Rabobank leden kunnen 5 stemmen verdelen over minimaal 3 verenigingen. Ieder lid van de Rabobank mag een stem uitbrengen op een vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe groter het percentage van het beschikbare bedrag de vereniging krijgt. Van 4 tot en met 24 oktober 2021 kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Van 1 tot en met 14 november 2021 zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Hoe kan ik stemmen op BMX Apeldoorn?

We willen alle mensen die een bankrekening hebben bij de Rabobank vragen om te kijken of je al lid bent van de Rabobank (dat is niet automatisch zo). Indien je lid bent kun je je stem uitbrengen op onze mooie vereniging. Lid worden is binnen een paar minuten geregeld:

  • Log in op de Rabo App of bij Internet Bankieren
  • Kies “zelf regelen”
  • Ga naar lidmaatschap, hier staat een knop om lid te worden
  • Je kunt ons vervolgens vinden met de naam “BMX Apeldoorn”. 

Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer BMX Apeldoorn en nog 2 van je favoriete clubs en stemmen maar! We ontvangen je stem graag vóór 25 oktober.

De opbrengst van dit jaar willen we gaan gebruiken voor het ophogen van de startheuvel.


Jij stemt toch oook op BMX Apeldoorn?! 
Alvasst enorm bedankt!

Bron: Rabobank
Delen

Lees meer over:
Rabo ClubSupport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!