Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

Voor een BMX sfeerimpressie, zie ook onze foto-albums en video’s.

Om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met fietscross of BMX zoals we tegenwoordig zeggen, is het mogelijk om proeflessen te volgen. BMX Apeldoorn heeft de beschikking over eigen materiaal. Gedurende een proefperiode van 3 lessen kun je gebruik maken van een fiets, helm en handschoenen. Dit om te kijken of je deze sport wilt gaan beoefenen, alvorens je de benodigdheden aanschaft. Als je al eigen materiaal hebt is dit natuurlijk ook goed. Graag dit wel vermelden bij de inschrijving. Soms kan de start met de proeflessen wat langer duren I.v.m. het beperkte aantal fietsen wat beschikbaar is voor de proefperiode.

Tijdens deze proefperiode is het verplicht om naast de helm en de handschoenen een stevige lange broek (geen nylon trainingsbroek), een shirt met lange mouwen en stevige schoenen aan te doen. Wellicht heb je een setje beschermers van het skeeleren liggen voor je ellebogen en knieën. Dan raden wij aan deze om te doen.

Voor deze proefperiode vraagt de club een bijdrage van € 15,-. Na aanmelding van het aspirant lidmaatschap, wordt er binnen 2 weken een mail gestuurd met de betalingsinformatie. Nadat de betaling is voldaan wordt er een datum afgesproken voor de start van de proeflessen. Tijdens de proefperiode wordt er gestart met trainen in de beginnersgroep.

Heb je na deze proefperiode besloten om door te gaan met de BMX sport, dan kun je lid worden van BMX Apeldoorn. Hierbij is een (veilige) kopie identiteitsbewijs nodig, welke opgestuurd kan worden naar administratie@bmxapeldoorn.nl. Na betaling van de contributie krijg je een licentie en startnummer van de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) welke verplicht is binnen de vereniging.

Na de proefperiode moet je zelf voor materiaal gaan zorgen. Zie hiervoor de informatie over materiaal. Te denken valt aan een fiets, helm en handschoenen. Aan te raden is om ook protectie aan te schaffen. Neem vooral een kijkje bij onze sponsoren. Zij kunnen je een goed en betrouwbaar advies geven. Bij wedstrijddeelname is het verplicht om het clubshirt te dragen. Bestel deze op tijd via onze eigen webshop

Wil je iets weten over wedstrijddeelname, bekijk dan de wedstrijdinformatie. Hier staat informatie over de twee bonden binnen de fietscrosswereld, de Nederlanse Fietscross Federatie (NFF) of de Koninklijke Nerderlandsche Wielren Unie (KNWU).

Wil je je graag aanmelden voor de proeflessen? Vul dan hieronder aanmeldingsformulier in. Je krijgt daarna bericht wanneer je kunt starten met de proeflessen. Verdere vragen kun je stellen via administratie@bmxapeldoorn.nl.

Lidmaatschapskosten:
€ 120,- Inclusief € 10,- NFF licentie en € 14,- basislicentie KNWU.

Trainingsleden:
Trainingsleden zijn leden, die in principe geen wedstrijden willen rijden en daarom ook geen licentiekosten afdragen aan de NFF en KNWU. Dit wordt niet langer door de bonden geaccepteerd.
Daarom nemen wij m.i.v. 01-01-2018 geen nieuwe trainingsleden meer aan, bestaande trainingsleden mits NFF en KNWU licentie elders betalen €85,- contributie. Nieuwe ‘wedstrijd/reguliere’ leden zijn bij BMX Apeldoorn natuurlijk van harte welkom.

(Nieuwe) leden krijgen automatisch een Nederlandse Fietscross Federatie (NFF) én Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) licentie. Alleen leden met NFF licentie bij BMX Apeldoorn hebben stemrecht binnen een algemene ledenvergadering (ALV).

Aanmeldingsformulier

Ondergetekende verzoekt (om zichzelf of zijn/haar kind) te laten inschrijven als aspirant lid van BMX Apeldoorn. Met ondertekening verklaart men zich te houden aan het huishoudelijk reglement.

Indien er besloten wordt na een proefperiode van 3 lessen om door te gaan met de BMX sport, dan kun je lid worden van BMX Apeldoorn. Je krijgt dan een factuur voor de betaling van de contributie. Hierbij is het verplicht een kopie identiteitsbewijs aan te leveren / op te sturen naar administratie@bmxapeldoorn.nl.
Na betaling van de contributie krijg je automatisch een licentie en startnummer van de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) welke verplicht is binnen de vereniging. Je krijgt ook een KNWU basislicentie. Wil je ook KNWU wedstrijden gaan rijden, is het aan te raden informatie in te winnen via wedstrijdsecretariaat-knwu@bmxapeldoorn.nl i.v.m. de verschillende licenties, transponder, etc.

Aanmelding Lidmaatschap


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!