Rabobank ClubSupport 2022 - Stem op BMX Apeldoorn - BMX Apeldoorn

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Rabobank ClubSupport 2022 - Stem op BMX Apeldoorn

Rabobank ClubSupport 2022 - Stem op BMX Apeldoorn

3 september 2022 12:00


Helpen jullie ons dit jaar ook weer mee?
Stemmen kan tussen maandag 5 en 27 september

We willen alle mensen die een bankrekening hebben bij de Rabobank vragen om te kijken of je al lid bent van de Rabobank (dat is niet automatisch zo). Indien je lid bent kun je je stem uitbrengen op onze mooie vereniging.

Je kan lid worden door in te loggen in de Rabo App of Internet Bankieren en kies "zelf regelen" ga naar "lidmaatschap" en hier staat een knop om lid te worden 

Je kunt ons vinden met de naam  "BMX Apeldoorn”. 

Afgelopen jaren hebben wij elke keer op deze manier een mooi bedrag gekregen van de Rabobank (€ 575,70 in 2021). Stemmen jullie weer mee? Zet het op je to do lijst of agenda 😉 Vraag ook eventueel vrienden en familie die kunnen stemmen. 

De opbrengst van dit jaar willen we gaan gebruiken voor de aanschaf van een nieuw rondebord!

Heel erg bedankt alvast!

Poster_Social_282822.jpg

Extra uitleg: 

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank o.a. financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. 

Rabobank leden kunnen 5 stemmen verdelen over minimaal 3 verenigingen. Ieder lid van de Rabobank mag een stem uitbrengen op een vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe groter het percentage van het beschikbare bedrag de vereniging krijgt. Van 5 tot en met 27 september 2022 kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Vanaf 3 oktober 2022 zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen.

Hoe kan ik stemmen op BMX Apeldoorn?

We willen alle mensen die een bankrekening hebben bij de Rabobank vragen om te kijken of je al lid bent van de Rabobank (dat is niet automatisch zo). Indien je lid bent kun je je stem uitbrengen op onze mooie vereniging. Lid worden is binnen een paar minuten geregeld:

  • Log in op de Rabo App of bij Internet Bankieren
  • Kies “zelf regelen”
  • Ga naar lidmaatschap, hier staat een knop om lid te worden
  • Je kunt ons vervolgens vinden met de naam “BMX Apeldoorn”. 


Jij stemt toch oook op BMX Apeldoorn?! 
Alvasst enorm bedankt!

Delen

Lees meer over:
Clubsupport Rabo ClubSupport Rabobank Rabobank ClubSupport

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!