Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe website

Nieuwe website

2 oktober 2021 21:45


Zoals je misschien al wel had gezien; sinds afgelopen vrijdag hebben we een nieuwe website! Deze stond in de planning voor eind van het jaar, maar door een verhuizing van de oude provider en aanhoudende problemen met de mail hebben we besloten dit te versnellen. Er zou anders het nodige werk dubbel gedaan moeten worden. De oude site deed al vele jaren dienst, maar begon wat traag te worden. Bovendien vergde het onderhoud binnen Wordpress ook de nodige tijd en kennis. 

De nieuwe site is gebouwd met behulp van Verenigingassist, waar al zo'n 750 websites van sportverenigingen op draaien. We hoeven ons niet druk te maken om updates en het pakket biedt alles wat de oude site ook had + diverse extra's. Bovendien is het veel makkelijker om taken over te dragen aan andere clubleden wanneer die dat willen of wanneer het nodig is. 

Omdat de verhuizing flink naar voren is geschoven, hebben we er voor gekozen om in eerste instantie een site neer te zetten die dezelfde functionaliteiten biedt als voorheen. Ook de reeds bestaande teksten zijn grotendeels weer overgenomen. De komende tijd zullen alle teksten nagelopen en indien nodig bijgewerkt worden. Ook zullen langzaamaan diverse extra's toegevoegd worden. 

Op dit moment werkt het bestellen van clubkleding of wedstrijden via de site helaas nog niet. Het wachten is op activatie van de betaalprovider. Dit zal naar verwachting in de loop van komende week zijn. Bestellingen kunnen tot die tijd per mail doorgegeven worden aan webshop@bmxapeldoorn.nl.

Zie je iets vreemds op de site? Werkt er iets niet? Mis je functionaliteiten, of heb je goede ideeen? Meld ze dan via een reactie hieronder, of mail ze naar website@bmxapeldoorn.nl. En ook als het je leuk lijkt mee te helpen, mag je je uiteraard melden!
Delen

Lees meer over:
Website

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!