Sprint trainingen 2019/2020

Om het nieuwe wedstrijd seizoen weer goed voor de dag te komen is er bij BMX Apeldoorn elke dinsdag avond om 18:30 uur een sprint training. Vanaf 3 december t/m 31 maart zullen de sprint trainingen een extra aanvulling op de trainingen bij BMX Apeldoorn zijn. Iedere rijder die lid is van BMX Apeldoorn kan zich voor deze sprint training aanmelden! 

De training duurt ongeveer 3 kwartier tot 1 uur. Waarbij er niet alleen gesprint wordt. Ook een stukje basis techniek en diverse lichaamsoefeningen staan op het programma. Voor de kleine rijders is er een uitstroom mogelijkheid na het 2de onderdeel van de training dit zal rond 19:00 uur zijn, de trainer(s) laat weten wanneer.

Net zoals bij alle andere trainingen van BMX Apeldoorn is het verplicht bij kinderen tot 16 jaar dat er een ouder/voogd aanwezig is.

LET OP!

De sprint training is niet op het terrein van BMX Apeldoorn. Maar zal op een andere locatie plaatsvinden en zal in de bevestiging van de aanmelding staan. Op deze plek gelden regels die ook op de openbare weg van toepassing zijn. Zorg dus voor verlichting op je fiets!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: trainers@bmxapeldoorn.nl

Onderwerp: sprint training

En zet even je naam, stuurbord nummer (NFF) en welke groep je zit. Samen met een telefoonnummer zodat je in een whats-app groep komt om te communiceren met elkaar.

Er komt ook een aanmeldformulier te hangen in de kantine op het prikbord. Na december kun je je alleen aanmelden via het mailadres.