Rabo clubsupport (sponsoring) – u stemt toch ook! – reminder


Beste (ouders van) rijders en iedereen met een Raborekening,

Beschikt u over een Raborekening, vergeet dan niet op BMX Apeldoorn te stemmen. Dit kan nog t/m zondag 25 oktober aanstaande. Voor meer informatie, zie hieronder.

Dit bericht is alleen van toepassing op iedereen met een Rabo rekening. Afgelopen maandag is de actie Rabo ClubSupport gestart. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank o.a. financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze BMX club door deze moeilijke tijden heen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

De methode welke wordt gebruikt om de gelden te verdelen is via het verdelen van 5 stemmen over minimaal 3 verenigingen. Ieder lid van de Rabobank mag een stem uitbrengen op een vereniging. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe groter het percentage van het beschikbare bedrag de vereniging krijgt. De stemperiode loopt tot en met 25 oktober 2020. Een week later volgen de lokale uitreikingen van de cheques.

Heb jij een rekening bij de Rabobank, dan kan je hier je stem op BMX Apeldoorn uitbrengen. Je klikt op de knop ‘Breng je stem uit’ en logt vervolgens in via Rabo internetbankieren. Vervolgens kan je 3 of meer verenigingen selecteren om daarna de maximaal 5 stemmen over de verenigingen te verdelen?

U STEMT TOCH OOK OP BMX APELDOORN!

Al vast bedankt voor uw stemmen,
BMX Apeldoorn