Doet u dit jaar ook mee weer mee met Apeldoorn Rein?

Beste Leden / rijders,

Doet u dit jaar ook mee weer mee met Apeldoorn Rein?

Dit project houdt in dat verenigingen tegen een vergoeding (€250 + €0,05 per verpakking (hele blikjes en kunststof drinkflesjes)) meehelpen met het schoonhouden van de omgeving. Voor onze club houdt dat in:
1. Dat wij op het terrein blikjes en flesjes apart inzamelen. Zie hiervoor de aparte containers naast de ingang van de kantine;
2. Dat wij regelmatig het zwerfafval rond de club opruimen. Concreet betekent dit dat wij periodiek het rondje Kanaal Zuid – Rijnstraat – Kayersdijk – Marchantstraat nalopen. Hierbij zamelen we blikjes en kunststof flesjes apart in van het zwerfaval. Blikjes en flesjes leveren we in, het zwerfafval komt de gemeente ophalen.
3. Dat u kan meesparen en de blikjes en flesjes op de club in de juiste container (losse verpakkingen) of de gele bak achter de kantine (zakken met verpakkingen) kunt deponeren of zelf kunt inleveren bij een van de 5 inleverpunten.

Voor meer informatie, zie de Apeldoorn Rein pagina op onze site! (http://www.bmxapeldoorn.nl/onze-club/apeldoorn-rein/)

Afgelopen jaar hebben we hiermee € 450,- verdiend.

Wilt u 1x per kwartaal meehelpen door tijdens de training een rondje te lopen en zwerfafval op te ruimen, kunt u zich aanmelden via webmaster@bmxapeldoorn.nl.

Al vast bedankt voor een ieders medewerking
BMX Apeldoorn