BMX Apeldoorn doet weer mee aan de grote clubactie

Beste leden,

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! We kunnen je niet verplichten, maar hopen dat een ieder in ieder geval een aantal loten wil / kan verkopen (ouders, buren, opa’s en oma’s, etc). De komende jaren willen we als vereniging kunnen blijven investeren in ons onderkomen (kantine, toiletten), de baan (onderhoud, startheuvel), trainingen (trainers, cursussen, materiaal), noem maar op. Daar hebben we veel geld voor nodig en dus hebben we jouw inzet hard nodig.

Wat is de bedoeling?
Dit jaar proberen we loten ONLINE te verkopen
. Maar het kan ook nog steeds via een eenmalige machtiging (er komen op de bar in de kantine boekjes te liggen). Er wordt dus niet gewerkt met contant geld. Beide verkoopmethodes werken het zelfde. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het verkoopboekje of online op de verkooppagina en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op bij het invullen van de machtiging! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer en duidelijk geschreven) aan de lotenkoper. Elk lot wat niet geïncasseerd kan worden is een niet verkocht lot! Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

In verband met de Corona maatregelen kan je het best loten online verkopen. Iedereen die loten van jou wilt kopen, kan zelf de benodigde gegevens invullen via https://lot.clubactie.nl/lot/bmx-apeldoorn/6557611. Door de QR code te scannen bij dit bericht kom je er ook.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 23 november in bij Rob van de Hel of de box op de bar in de kantine (de loten kunnen door ons uiterlijk 24 november worden geregistreerd bij de Grote clubactie. Geen registratie betekent geen verkocht lot). Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Wil je nog meer loten verkopen, dan kan dat ook. Ook een nieuw boekje kan je bij Rob van de Hel aanvragen. Zie voor kontaktgegevens onderaan dit bericht.
Verkoop 20 loten en ontvang een flinke korting op o.a. leuke dagjes uit. Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Rob van de Hel de benodigde informatie om je kadootje te verzilveren.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintento Switch!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch en een spel naar keuze! Voor meer info ga je naar: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2020 is o.a. : onderhoud aan de baan en kantine.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Rob van de Hel
webmaster@bmxapeldoorn.nl
Volg de berichtgeving over de clubactie via onze site en Facebook pagina.