Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BMX Proeflessen bij BMX Apeldoorn

BMX Proeflessen bij BMX Apeldoorn

Lijkt de BMX je leuk en heb je zin om eens een BMX proefles te volgen? Dat kan! 
Op maandagavond is het mogelijk om proeflessen te volgen bij BMX Apeldoorn van 18:00 - 18:45. Voor 3 lessen betaal je maar € 15,-. Voor een fiets, helm en handschoenen wordt gezorgd. Je zorgt zelf voor beschermende kleding, zoals een goede spijkerbroek en een shirt met lange mouwen. 

Door onderstaand formulier in te vullen (voor jezelf of een kind) word je ingeschreven als aspirant lid van BMX Apeldoorn. Met ondertekening verklaart men zich te houden aan het huishoudelijk reglement.

Indien er besloten wordt om na een proefperiode van 3 lessen door te gaan met de BMX sport, dan kun je lid worden van BMX Apeldoorn. Je krijgt dan een factuur voor de betaling van de contributie. Hierbij is het verplicht een kopie identiteitsbewijs aan te leveren / op te sturen naar administratie@bmxapeldoorn.nl.

Na betaling van de contributie krijg je automatisch een licentie en startnummer van de NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) welke verplicht is binnen de vereniging. Je krijgt ook een KNWU basislicentie. Wil je ook KNWU wedstrijden gaan rijden, is het aan te raden informatie in te winnen via wedstrijdsecretariaat-knwu@bmxapeldoorn.nl i.v.m. de verschillende licenties, transponder, etc.

Veel plezier met het BMX-en

Aanmelding Proeflessen


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!