Versterking, Vernieuwing en Inbreng gevraagd!

Beste leden, rijders, ouders/verzorgers, trainers,

Het afdelingsbestuur van BMX Noord Oost is op zoek naar versterking, vernieuwing en inbreng van de leden van onze verenigingen.

Als bestuur van een afdeling of district vertegenwoordig je de verenigingen bij Nationale afspraken binnen de KNWU. Om dit goed te kunnen doen, is het nodig om uit verschillende belangengroepen te horen hoe men denkt over de verschillende vraagstukken die voorbij komen. Dat kunnen zaken zijn die alle takken van de wielersport raken, zoals Veiligheid, Belastbaarheid van de jeugd, Sportstimulering, Talentontwikkeling. Maar ook dingen die binnen BMX van belang zijn, zoals: waar moet een veilige baan aan voldoen, waar worden wedstrijden gehouden, hoeveel wedstrijden per jaar, welke regels zijn echt nodig, kwalificatie NK/EK/WK, kortom: meedenken over ALLES wat bij BMX hoort!

Bij deze mail zitten de volgende bestanden:
–              vacature penningmeester (!)
–              vrijwillige medewerkers gezocht
–              de jeugd heeft de toekomst

Aanmeldingen voor een rol binnen het afdelingsbestuur zijn Van Harte Welkom op voorzitter@bmxnoordoost.nl en secretaris@bmxnoordoost.nl !

Naast de vacante post van penningmeester kunnen we nieuwe, enthousiaste ouders/verzorgers/BMX’ers gebruiken die mee willen denken in de toekomst van de BMX. Zo willen we een rijders vertegenwoordiging naast het afdelingsbestuur, waardoor stemmen vanuit de rijders ons beter bereiken en we met elkaar de BMX verbeteren waar nodig. Dit op afdelingsniveau, maar ook (inter)Nationaal.

We zien erg uit naar jullie aanmeldingen!!

Sportieve Groet,
N. Massop
voorzitter BMX afdeling Noord Oost #KNWU