Rijders BMX Apeldoorn in de prijzen eindranking Topcompetitie

De zes Topcompetitie wedstrijden van de KNWU zitten erop. Elf rijders van BMX Apeldoorn deden mee aan de Topcompetitie wedstrijden.
In Volkel stonden ronde 5 en 6 op het Programma.

Thiemen van Nieuwenhuizen en Bram van Essen wisten op beide dagen helaas niet door de manches te komen ondanks dat ze erg sterk reden.

Tim van Essen wist op zaterdag niet door de sterke manches te komen maar op de zondag wist hij dit wel te doen. In de kwart finale werd Tim 5e.

Kaj Vriezenkolk reed sterke manches en wist door te gaan naar de kwart finale waarin hij 2e werd. In de halve finale werd Kaj 5e. En op de zondag wist Kaj helaas niet door de manches te komen.

Mees van Bussel reed op zondag goede manches maar wist helaas niet door te gaan naar de volgende ronde.

Bo van Bussel reed op de zondag goede manches en ging door naar de halve finale. Bo lag op een vierde plek maar schoot helaas op het laatste stuk van zijn pedaal en werd 5e.

Willem vd Noort had het op zaterdag zwaar en wist helaas niet door de manches te komen. Op zondag reed Willem goede manches en ging door naar de halve finale. Helaas kwam Willem ten val en werd hij 8e.

Riny van Nieuwenhuizen reed op de zaterdag goede manches en ging door naar de finale en werd daarin 6e. Op de zondag reed Riny ook goede manches en ging door naar de finale. In deze finale ging hij onderuit op het laatste stuk maar werd alsnog 6e.

Omdat het de laatste Topcompetitie wedstrijd van het seizoen was werden alle punten opgeteld voor het eindklassement en er was 1 podium plaats voor BMX Apeldoorn.

Kim vd Molen 17e
Bram van Essen 16e
Bo van Bussel 17e
Thiemen van Nieuwenhuizen 24e
Nik vd Molen 39e
Mees van Bussel 39e
Tim van Essen 18e
Kaj Vriezenkolk 20e
Willem vd Noort 17e
Nick Jansen 30e
Riny van Nieuwenhuizen 3e

Alle rijders van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *