Gezocht! Superleuke cadeaus voor de verloting

Beste lezer,

De regiowedstrijden staan weer voor de deur en dat betekent: racen! En ook: cadeautjes verzamelen voor de verloting.

Voor ‘onze’ regiowedstrijd op 21 maart zoeken we nog cadeaus die we kunnen weggeven bij de verloting. Heb je nog cadeaus of producten die we kunnen verloten? Heel graag! Lever ze vanaf deze week in bij de kantine of bij een van de dames van het evenemententeam, dan maken we er samen een mooie verloting én opbrengst voor de club van. Zorg je er wel voor dat het nog in het plastic zit?

Heb je zo niks liggen maar wil je wel meehelpen? Dan hebben we nog ideeën. Ga bijvoorbeeld langs je buren of familie en vraag of zij nog wat hebben liggen. Of je kunt voor een klein bedrag een artikel meenemen van de Action, So Low of andere winkel. Alle cadeaus (klein en groot) helpen!

Het evenemententeam:
We stellen ons graag even aan jullie voor: het nieuwe BMX Events team! Vanaf dit jaar coördineren wij de activiteiten op onze club. Natuurlijk samen met alle andere vrijwilligers van horeca, vrijwilligers enzovoorts. Dat vinden we leuk én belangrijk voor BMX Apeldoorn. Het team bestaat op dit moment uit Sandra, Talitha, Marie-Anne, Sharon en Maartje. Wil je meedoen/denken? Laat het ons vooral weten. 

Al vast bedankt
Het evenemententeam