Deelnemen aan Talenten Cup#OpPapendal?

Beste rijders / leden,

Altijd al eens op Papendal willen rijden? Lees dan verder.

Vanaf heden is het mogelijk om digitaal in te schrijven via mijnkwnu.knwu.nl voor: 10-05-2019 – BMX TALENTENCUP 2019#OPPAPENDAL IN EEN NIEUW JASJE! – DEADLINE AANMELDING IS 3 MEI 2019! In de bijgaande flyer vind je alle informatie over deze Talentencup. In aanloop naar het event worden er op diverse dagen nog Talentencup trainingen verzorgd.

TRAININGEN TALENTEN CUP SX #OPPAPENDAL 2019
Heb jij je ingeschreven voor de Talenten Cup #OpPapendal, of wil je dit misschien (nog) doen, maar wil je eerst ervaren hoe het is om op een Supercross baan te rijden? Dan ben je welkom op de SX-baan op Papendal voor 1 of meer Talenten Cup trainingen. De trainingen staan open voor Nederlandse licentiehouders (m/v), welke serieus overwegen of deelnemen aan de Talenten Cup #OpPapendal. Neem je licentie mee naar de training want hier kan om gevraagd worden bij de aanmelding. Mocht je deze op dat moment niet kunnen tonen dan kun je niet aan de training deelnemen. De Talenten Cup trainingen zullen plaatsvinden op:
* Woensdag 3 april 2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur
* Woensdag 10 april 2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur
* Vrijdag 26 april 2019 van 19.00 uur tot 20.30 uur
De trainingen zullen verzorgd worden door Norman Kater en een nog nader bekend te maken trainer.

ORDE, VEILIGHEID EN GEBRUIK VAN BAAN!
Aangezien het hier een SX baan betreft staat orde en veiligheid boven alles. Het niet naleven van onderstaande regels, door zowel sporters als begeleiding leidt tot uitsluiting van deze trainingen!
* Zorg dat je minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent, want zodra de warming-up is gestart kun je niet meer instromen en ben je voor die dag uitgesloten van deelname!
* Iedere rijder is verplicht om deel te nemen aan de gezamenlijke warming-up.
* In overleg gaan we de baan op & af en staan we alleen op aangewezen plaatsen stil, dit om het overzichtelijk te houden en de kans op onnodige blessures te verkleinen.
* De Talenten Cup trainers zijn de enige personen die op de baan of de startheuvel aanwezig mogen zijn.
* Overige trainers/ouders mogen alleen langs het eerste en laatste stuk staan.

AANMELDEN?
Wil je graag deelnemen aan de Talentencup training(en)? Meld je dan uiterlijk 2 DAGEN VOORAFGAAND AAN ELKE TRAINING AAN VIA ”MIJNKNWU”. De kosten voor deze open trainingen bedragen 10 EURO en dienen bij inschrijving te worden voldaan. Geen betaling bij inschrijving, is geen deelname! Elke Talentencup training heeft een maximaal aantal deelnemers, het maximale aantal deelnemers wordt vastgesteld door de Talenten Cup trainers. Mochten er voor een Talenten Cup training teveel deelnemers hebben ingeschreven, moeten er helaas rijders worden geweigerd, maar deze rijders zullen dan indien mogelijk automatisch voor de volgende training worden ingeschreven. Bij minder dan vijf deelnemers of slecht weer/baangesteldheid kan de training geannuleerd worden. Dit zal uiterlijk OP DE OCHTEND VAN DE TRAINING VOOR 12.00 uur via email bekend gemaakt worden. Mocht er een training worden geannuleerd, worden de ingeschreven rijders indien mogelijk automatisch voor de volgende training ingeschreven. Mocht de laatste training op 26 april geannuleerd worden, worden de betaalde kosten uiteraard terugbetaald.