Voortgang grote clubactie

Beste leden,

De eerste verkochte loten (boekjes) zijn ingeleverd en dat is hartstikke mooi. Maar dit zijn nog lang niet alle uitgeleverde boekjes. We hebben met zijn allen nog 3 weken om ook dit jaar weer een mooi bedrag voor de club op te halen.

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk maandag 18 november in bij Rob van de Hel of de box op de bar in de kantine (de loten kunnen door ons uiterlijk 21 november worden geregistreerd bij de Grote clubactie. Geen registratie betekent geen verkocht lot). Wil je nog meer loten verkopen, dan kan dat ook. Nieuwe boekjes liggen op de bar naast de inleverbox.

Verkoop 20 loten en ontvang een flinke korting op leuke dagjes uit en het 2e artikel gratis op masita.com.
Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Rob van de Hel de benodigde informatie om je kadootje te verzilveren.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintento Switch!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch en een spel naar keuze! Voor meer info ga je naar: https://www.clubactie.nl/Kidsverkoopwedstrijd.html. We organiseren als BMX Apeldoorn ook een eigen verkoopwedstrijd: de beste 2 verkopers winnen een jeugd en volwassene entreekaart voor de UCI supercross in Papendal van 2020.